×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

miercuri, 01 decembrie 2021 / Published in Blog Cofetaria Arta

Atunci când se instalează iarna cu nori cenuşii, zile reci şi mohorâte, nimic nu-i mai plăcut decât să ne treci pragul şi să te laşi răsfăţat de nişte băuturi calde şi dulci pe care le poţi savura alături de prietenii tăi sau chiar şi numai alături de noi.

Recomandările noastre pentru regăsirea energiei şi a bunei dispoziţii în sezonul rece pot să cuprindă diferite reţete: de la Espresso, Double Espresso, Americano sau până la Cappucino.

Iar pentru cei care apreciază texturile cremoase ale răsfăţului suprem, lista noastră include şi Flat White, Latte Macchiato şi celebra Cafea cu ciocolată şi frişcă. Şi pentru că ne place să ne răsfăţăm clienţii până la capăt, toate aceste cafele se pot savura alături de nişte miniporţii dulci, precum Mini Amandina sau Mini Eclerul. 

Vă reamintim şi faptul că în această perioadă, Cofetăria noastră s-a gândit să vină în ajutorul Dvs. oferind şi livrarea la domiciliu, chiar şi gratuită în Cluj-Napoca şi Deva, la atingerea unui prag minim de comandă. Astfel, pentru comenzile de sărbători sau alte oferte personalizate vă rugăm să ne sunați la telefon: +40732019560 – pt. comenzi Deva sau +40751109994 – pt. comenzi Cluj. De asemenea, puteţi să ne trimiteţi un e-mail la adresa: contact@cofetariaarta.ro

duminică, 09 mai 2021 / Published in Blog Cofetaria Arta

„Love is in the air” – dar şi în prăjiturile Cofetăriei Arta

Este adevărat că iubirea pluteşte în aer în această perioadă şi o simţim cu toţii, în ciuda faptului că zilele nu sunt chiar atât de luminoase, calde şi primăvăratice pe cât ne-am fi dorit. Cu siguranţă, nici grupurile de prieteni nu mai sunt la fel de numeroase ca altădată şi chiar şi aniversările dedicate celor îndrăgostiţi au fost nevoite să se reinventeze într-o formă nouă. Tot astfel cum şi gesturile asociate cu iubirea s-au modificat puţin, sub presiunea pandemiei care ne-a afectat pe toţi.

Şi chiar dacă pentru o perioadă, cei îndrăgostiţi nu vor mai ieşi „cu gaşca la film sau în club”, ne rămân totuşi alte moduri de ne exprima dragostea pentru cei din jur. Iar dăruirea dulciurilor şi a prăjiturilor făcute cu dragoste rămâne un gest universal de afecțiune, căci în toate proverbele din lume „iubirea a fost dintotdeauna dulce”, iar vorbele îndrăgostiților sunt „dulci ca mierea”.

Astfel, chiar și în aceste zile, un bun prilej de a vă arăta dragostea, rămâne și acela de a dărui o prăjitură delicioasă, pe glazura căreia puteți regăsi mesaje de iubire. În galeria de mai jos puteți vedea un număr de produse potrivite şi pentru această perioadă, de la torturi, la minitorturi și monoporții, la prăjituri cu foi, cu blat de pandișpan, cu creme diverse sau cu fructe.

Cofetăria noastră s-a gândit să vină în ajutorul Dvs. oferind şi livrarea la domiciliu, chiar şi gratuită în Cluj şi Deva, la atingerea unui prag minim de comandă. Astfel, pentru comenzile de sărbători sau alte oferte personalizate vă rugăm să ne sunați la telefon: +40732019560 – pt. comenzi Deva sau +40751109994 – pt. comenzi Cluj. De asemenea, puteţi să ne trimiteţi un e-mail la adresa: contact@cofetariaarta.ro

sâmbătă, 05 decembrie 2020 / Published in Blog Cofetaria Arta

Suntem un popor care nu poate să îşi imagineze Sărbătorile fără o masă îmbelşugată. Astfel, nu există cu adevărat masă de sărbători sau meniu de zi de sărbătoare, fără o parte consistentă dedicată desertului. Cofetăria noastră se naşte într-o zonă renumită pentru bogăţia reţetelor de prăjituri, cozonaci şi plăcinte, care s-au păstrat de generaţii, în familie. Şi noi ştim că în această perioadă a anului este normal să ne gândim mai mult ca oricând la bunicii noştri şi la mesele îmbelșugate pregătite de ei. Prăjiturile noastre de sărbătoare au devenit nelipsite, iar în galeria de mai jos puteți vedea un număr de produse potrivite şi pentru această perioadă, de la torturi, la prăjituri cu foi, cu blat de pandișpan, cu creme diverse sau cu fructe.

Cofetăria noastră s-a gândit să vină în ajutorul Dvs. oferind şi livrarea la domiciliu, chiar şi gratuită în Cluj şi Deva, la atingerea unui prag minim de comandă. Astfel, pentru comenzile de sărbători sau alte oferte personalizate vă rugăm să ne sunați la telefon: +40732019560 – pt. comenzi Deva sau +40751109994 – pt. comenzi Cluj. De asemenea, puteţi să ne trimiteţi un e-mail la adresa: contact@cofetariaarta.ro

TOP