×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

marți, 17 mai 2022 / Published in Blog Cofetaria Arta

Poate fi dificil să alegi tortul și prăjiturile pentru nuntă. De cele mai multe ori, mirii sunt indeciși atunci când vin la degustare, iar preferințele lor de moment dictează alegerea dulciurilor pentru nuntă.

Aici intervine rolul consultantului, care ghidează mirii pentru a lua decizia potrivită, care să fie în ton cu preferințele lor, dar și cu tema nunții, gusturile invitaților, locația, meniul și alte detalii importante. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării.

Iubim nunțile și iubim să vedem zâmbetele pline de emoție pe care mirii le afișează cu naturalețe la întâlnirile noastre. Am selectat pentru voi cele mai delicioase prăjituri, perfecte pentru nunțile de vară. Clienții noștri le adoră, iar noi sperăm să vă servească drept inspirație pentru evenimentul vostru de suflet.

Avem un CADOU pentru tine! 😊

Toate cuplurile din Cluj care se înscriu la degustare completând formularul de mai jos și care semnează contractul pentru candy bar în perioada 11 mai – 11 septembrie 2022, primesc un voucher de 10% REDUCERE valabil la achizitionarea produselor cofetăriei noastre, torturi, prăjituri și produse de patiserie, până la sfârșitul anului 2023.

Momentele unice au nevoie de prăjituri deosebite și un candy bar la înălțimea așteptărilor. Apelează cu încredere la serviciiile Cofetăriei Arta.

Înscrie-te la o degustare, la Cofetaria Arta din Cluj-Napoca!

Trimite un mesaj pe WhatsApp la Comenzi Cluj cu textul “DEGUSTARE”, sau completează formularul de mai jos cu numele, numărul tău de telefon și adresa de e-mail si textul “DEGUSTARE”. Te sunăm în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili împreună toate detaliile programării, în funcție de disponibilitatea voastră! – https://cofetariaarta.ro/contact/

Iată care sunt TOP 5 propuneri pentru Candy Bar, perfecte pentru o nuntă de vară

1. Mousse-ul cu zmeură la pahar, foarte ușor de servit, se află printre cele mai apreciate deserturi de la candy bar. Delicat, fin și aromat, este perfect pentru orice moment al zilei. Se poate servi la fel de bine la începutul petrecerii sau în pauzele dintre mese. Ingredientele cheie sunt ciocolata belgiana albă, zmeura și crema chantilly.

Iar pentru iubitorii deserturilor cu ciocolată, mousse-ul cu ciocolată belgiană si crumble de ciocolată albă sau neagră, este o opțiune extrem de gustoasă.

2. Minitartele cu fructe de pădure sunt ca o adiere răcoroasă în toiul verii. Ce să-ți dorești mai mult, atunci când afară sunt +35 grade? Completează atmosfera fierbinte de la petrecere cu aceste delicii fresh și fructate.

3. Minichoux este dovada vie că gustul ușor sărat merge de minune combinat cu dulcele. O surpriză plăcută pentru cei care preferă gustul fin și echilibrat. Cu siguranță veți avea invitați care preferă gustul mai puțin dulce. Surprinde-i cu un desert creat special pentru ei!

4. Cake Pops sunt o apariție care fură privirile invitaților și le răsfață papilele gustative. Adaugă un plus de culoare și personalizează candy bar-ul tău cu aceste bomboane pe băt, ce amintesc de bucuria inocentă a copilăriei.

5. Briosele cu ciocolată, măr sau morcov, în varianta lor mini, au super puterea de a alunga plictiseala și de a aduce zâmbetul pe buze, chiar și celui mai serios invitat de la petrecere. Include-le cu încredere la bufetul tău dulce și surprinde-i pe invitați!

Opțional poți adăuga la candy bar macarons, cannolli cu vanilie sau minitarte cu maracuja. Ușor de servit, potrivite la începutul petrecerii, lângă un pahar de șampanie.

Înghețata artizanală este și ea o surpriză inedită pentru invitați, mai ales dacă nunta este planificată în perioada fierbinte din vară. În plus, cine nu adoră înghețata?

Poți savura toate bunătățile de mai sus la una din cofetăriile noastre din Cluj-Napoca și Deva, sau poți programa o întâlnire cu un consultant pentru degustare.

Înscrie-te la o degustare, la Cofetaria Arta din Cluj-Napoca!

Trimite un mesaj pe WhatsApp la Comenzi Cluj cu textul “DEGUSTARE”, sau completează formularul de mai jos cu numele, numărul tău de telefon și adresa de e-mail si textul “DEGUSTARE”. Te sunăm în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili împreună toate detaliile programării, în funcție de disponibilitatea voastră! – https://cofetariaarta.ro/contact/

miercuri, 01 decembrie 2021 / Published in Blog Cofetaria Arta

Atunci când se instalează iarna cu nori cenuşii, zile reci şi mohorâte, nimic nu-i mai plăcut decât să ne treci pragul şi să te laşi răsfăţat de nişte băuturi calde şi dulci pe care le poţi savura alături de prietenii tăi sau chiar şi numai alături de noi.

Recomandările noastre pentru regăsirea energiei şi a bunei dispoziţii în sezonul rece pot să cuprindă diferite reţete: de la Espresso, Double Espresso, Americano sau până la Cappucino.

Iar pentru cei care apreciază texturile cremoase ale răsfăţului suprem, lista noastră include şi Flat White, Latte Macchiato şi celebra Cafea cu ciocolată şi frişcă. Şi pentru că ne place să ne răsfăţăm clienţii până la capăt, toate aceste cafele se pot savura alături de nişte miniporţii dulci, precum Mini Amandina sau Mini Eclerul. 

Vă reamintim şi faptul că în această perioadă, Cofetăria noastră s-a gândit să vină în ajutorul Dvs. oferind şi livrarea la domiciliu, chiar şi gratuită în Cluj-Napoca şi Deva, la atingerea unui prag minim de comandă. Astfel, pentru comenzile de sărbători sau alte oferte personalizate vă rugăm să ne sunați la telefon: +40732019560 – pt. comenzi Deva sau +40751109994 – pt. comenzi Cluj. De asemenea, puteţi să ne trimiteţi un e-mail la adresa: contact@cofetariaarta.ro

duminică, 09 mai 2021 / Published in Blog Cofetaria Arta

„Love is in the air” – dar şi în prăjiturile Cofetăriei Arta

Este adevărat că iubirea pluteşte în aer în această perioadă şi o simţim cu toţii, în ciuda faptului că zilele nu sunt chiar atât de luminoase, calde şi primăvăratice pe cât ne-am fi dorit. Cu siguranţă, nici grupurile de prieteni nu mai sunt la fel de numeroase ca altădată şi chiar şi aniversările dedicate celor îndrăgostiţi au fost nevoite să se reinventeze într-o formă nouă. Tot astfel cum şi gesturile asociate cu iubirea s-au modificat puţin, sub presiunea pandemiei care ne-a afectat pe toţi.

Şi chiar dacă pentru o perioadă, cei îndrăgostiţi nu vor mai ieşi „cu gaşca la film sau în club”, ne rămân totuşi alte moduri de ne exprima dragostea pentru cei din jur. Iar dăruirea dulciurilor şi a prăjiturilor făcute cu dragoste rămâne un gest universal de afecțiune, căci în toate proverbele din lume „iubirea a fost dintotdeauna dulce”, iar vorbele îndrăgostiților sunt „dulci ca mierea”.

Astfel, chiar și în aceste zile, un bun prilej de a vă arăta dragostea, rămâne și acela de a dărui o prăjitură delicioasă, pe glazura căreia puteți regăsi mesaje de iubire. În galeria de mai jos puteți vedea un număr de produse potrivite şi pentru această perioadă, de la torturi, la minitorturi și monoporții, la prăjituri cu foi, cu blat de pandișpan, cu creme diverse sau cu fructe.

Cofetăria noastră s-a gândit să vină în ajutorul Dvs. oferind şi livrarea la domiciliu, chiar şi gratuită în Cluj şi Deva, la atingerea unui prag minim de comandă. Astfel, pentru comenzile de sărbători sau alte oferte personalizate vă rugăm să ne sunați la telefon: +40732019560 – pt. comenzi Deva sau +40751109994 – pt. comenzi Cluj. De asemenea, puteţi să ne trimiteţi un e-mail la adresa: contact@cofetariaarta.ro

sâmbătă, 05 decembrie 2020 / Published in Blog Cofetaria Arta

Suntem un popor care nu poate să îşi imagineze Sărbătorile fără o masă îmbelşugată. Astfel, nu există cu adevărat masă de sărbători sau meniu de zi de sărbătoare, fără o parte consistentă dedicată desertului. Cofetăria noastră se naşte într-o zonă renumită pentru bogăţia reţetelor de prăjituri, cozonaci şi plăcinte, care s-au păstrat de generaţii, în familie. Şi noi ştim că în această perioadă a anului este normal să ne gândim mai mult ca oricând la bunicii noştri şi la mesele îmbelșugate pregătite de ei. Prăjiturile noastre de sărbătoare au devenit nelipsite, iar în galeria de mai jos puteți vedea un număr de produse potrivite şi pentru această perioadă, de la torturi, la prăjituri cu foi, cu blat de pandișpan, cu creme diverse sau cu fructe.

Cofetăria noastră s-a gândit să vină în ajutorul Dvs. oferind şi livrarea la domiciliu, chiar şi gratuită în Cluj şi Deva, la atingerea unui prag minim de comandă. Astfel, pentru comenzile de sărbători sau alte oferte personalizate vă rugăm să ne sunați la telefon: +40732019560 – pt. comenzi Deva sau +40751109994 – pt. comenzi Cluj. De asemenea, puteţi să ne trimiteţi un e-mail la adresa: contact@cofetariaarta.ro

TOP