×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

„Love is in the air” - dar şi în prăjiturile Cofetăriei Arta

Este adevărat că iubirea pluteşte în aer în această perioadă şi o simţim cu toţii, în ciuda faptului că zilele nu sunt chiar atât de luminoase, calde şi primăvăratice pe cât ne-am fi dorit. Cu siguranţă, nici grupurile de prieteni nu mai sunt la fel de numeroase ca altădată şi chiar şi aniversările dedicate celor îndrăgostiţi au fost nevoite să se reinventeze într-o formă nouă. Tot astfel cum şi gesturile asociate cu iubirea s-au modificat puţin, sub presiunea pandemiei care ne-a afectat pe toţi.

Şi chiar dacă pentru o perioadă, cei îndrăgostiţi nu vor mai ieşi „cu gaşca la film sau în club”, ne rămân totuşi alte moduri de ne exprima dragostea pentru cei din jur. Iar dăruirea dulciurilor şi a prăjiturilor făcute cu dragoste rămâne un gest universal de afecțiune, căci în toate proverbele din lume „iubirea a fost dintotdeauna dulce”, iar vorbele îndrăgostiților sunt „dulci ca mierea”.

Astfel, chiar și în aceste zile, un bun prilej de a vă arăta dragostea, rămâne și acela de a dărui o prăjitură delicioasă, pe glazura căreia puteți regăsi mesaje de iubire. În galeria de mai jos puteți vedea un număr de produse potrivite şi pentru această perioadă, de la torturi, la minitorturi și monoporții, la prăjituri cu foi, cu blat de pandișpan, cu creme diverse sau cu fructe.

Cofetăria noastră s-a gândit să vină în ajutorul Dvs. oferind şi livrarea la domiciliu, chiar şi gratuită în Cluj şi Deva, la atingerea unui prag minim de comandă. Astfel, pentru comenzile de sărbători sau alte oferte personalizate vă rugăm să ne sunați la telefon: +40732019560 - pt. comenzi Deva sau +40751109994 - pt. comenzi Cluj. De asemenea, puteţi să ne trimiteţi un e-mail la adresa: contact@cofetariaarta.ro

TOP