×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

Cum cumpar

Comandă telefonică

Pentru o comandă telefonică trebuie să alegeți produsul/produsele pe care doriţi să le achiziţionaţi şi să sunaţi la numarul 0732019560 pentru a contacta unul dintre consultanţii noştri de vânzări. Împreună cu el/ea veţi stabili toate detaliile comenzii si ale livrarii, daca este cu livrare la domiciliu sau cu ridicare din cofetărie.

Informații privind preturile,comenzile si livrarea: zilnic intre orele 10.00 si 18.30. Torturile se fac pe baza de comanda, cu cel putin 48 de ore inainte

Comandă e-mail: contact@cofetariaarta.ro

 

Comanda Online

1) Pentru a efectua o comandă online trebuie să faceţi clik pe ”Autentificare”, să vă creaţi un cont în care să introduceţi datele de identificare ale dumneavoastră şi/sau ale firmei.

2) Alegeţi produsele pe care doriţi să le cumpăraţi, faceti click pe „Adaugă în coş” (produsele vor fi adăugate automat în coşul dumneavoastră). Dacă doriti să finalizati cumpărăturile apăsați pe butonul „Înainte” din josul paginii. După încheierea cumpărăturilor veţi primi un e-mail de confirmare pe adresa indicată la înregistrare. În e-mailul de confirmare veţi găsi produsele comandate şi preţurile.

Puteţi adăuga în coş oricâte produse doriţi, să ştergeţi din coş produse sau să modificaţi numărul de bucăţi.

Dupa ce aţi lansat o comandă, în scurt timp veţi fi contactat telefonic (la numărul menţionat în contul dumneavoastră) de un consultant de vânzări, care vă va informa cu privire la procesarea comenzii şi posibilitatea efectuării livrării.

 

Cum platesc

Plata se poate face prin card bancar, prin virament bancar online (internet banking) sau prin virament bancar cu ordin de plată. Indiferent de modalitatea de plată aleasă, livrarea produselor se va face conform datei și intervalului de livrare ales când plasați comanda pe acestea.

  1. Plata online cu ajutorul cardului

Cea mai sigură, mai rapidă și mai ușoară modalitate de plată pe care v-o punem la dispoziție este cu cardul bancar. Este cea mai utilizată modalitate de plată. Oricine deține un card VISA sau Mastercard și are activat serviciul de plăți poate folosi această metodă. Pagina procesatorului de plăți este securizată astfel că datele dumneavoastră sunt în perfectă siguranță.

 

  1. Virament online (Internet Banking)

Puteți face viramentul către SC. BENDIS EQUILIBRIUM SIMERIA SRL, str. Poet Andrei Muresanu Nr. 9, judetul Hunedoara, CUI RO37630056, J20/751/2017, în contul RO02BTRLRONCRT0397693801, după care vă rugăm să ne trimiteți dovada de plată pe adresa de email contact@cofetariaarta.ro. Vă mulțumim.

  1. Plata prin virament bancar (OP)

După ce plasați comanda online, iar modalitatea de plată aleasă este virament bancar, în email-ul de confirmare plasare comandă pe care îl veți primi, va fi atașată si o factură proforma care conține toate datele cu care dumneavoastră puteți face viramentul.

Datele fiscale pentru a putea face transferul bancar sunt următoarele:

  1. BENDIS EQUILIBRIUM SIMERIA SRL,

str. Poet Andrei Muresanu Nr. 9, judetul Hunedoara,

CUI RO37630056,

J20/751/2017,

Banca Transilvania, cont -  RO02BTRLRONCRT0397693801

Cod SWIFT: BTRLRO22

După efectuarea viramentului bancar, vă rugăm să trimiteți dovada viramentului, fie scanată fie sub formă de poză pe adresa de email contact@cofetariaarta.ro. Vă mulțumim.

 

CONFIRMAREA COMENZII

După ce ați plasat comanda pe produse, vă vom trimite în mod automat un email de confirmare a plasării acelei comenzi, pe adresa de email pe care ați trecut-o la datele personale, confirmarea că ea a ajuns la noi, a fost înregistrată în sistem și ne vom ocupa de ea în cel mai scurt timp posibil. Confirmarea comenzii conține un sumar al datelor pe care dumneavoastră le-ați completat când ați plasat comanda pe tort. Sumarul conține: produsele alese, valoarea comenzii, valoarea transportului, modalitatea de plată aleasă, adresa de livrare, data și intervalul orar de livrare și mesajul de pe felicitare dacă ați optat pentru asta.

 

Livrare - Transport

Produsele cumparate pot fi ridicate din cofetarie sau vor fi livrate rapid la domiciliu, de catre soferii nostrii, în termen de 24-48 ore.

TOP